Hamar Ølfestival gir bort kr. 10.000 til Sagatun Brukerstyrt Senter – Brukerstyret

Hamar Ølfestival fortsetter med den årlige tradisjonen ved å dele ut en gavesjekk til ulike lokale foreninger/lag som vi synes fortjener en støtte/oppmerksomhet.
Værestedet Arbeideren var den første som fikk gavesjekk av festivalen i 2013. De har fått den 2 ganger. Videre har Movemberkampanjen, Prostatakreft foreningen, – og i 2018 fikk Støttesenteret for incest og seksuelle overgrep (Smiso) gavesjekken.

I år har vi valgt Sagatun Brukerstyrt Senter.
De har som mål å etablere og drive et senter for mennesker med problemer innen psykisk helse, rus og andre livsutfordringer.
Senteret har mange aktiviteter som bl.a. «Kreativt verksted». Her kan man lære nye hobbyaktiviteter, og mestre noe nytt, eller kanskje lære bort noe en selv kan.
I kjelleren har de «Musikkverksted» med komplett musikkstudio, øvingsrom og oppholdsrom.
«Friluftsliv for alle». Her får deltagerne styrket sin mestringsevne, lære forskjellige metoder for å ferdes i naturen til alle årstider. Altså, få følelsen av å oppleve og mestre noe de tidligere ikke trodde var oppnåelig på egenhånd.
«Fysisk aktivitet». Her legges det stor vekt på fysisk aktivitet som et middel til å styrke egen helse, både fysisk og psykisk. I tillegg er det sosialt og morsomt.
«Andre aktiviteter» som kino, søndags kaffe, temakvelder, golf, baking, matlaging osv. osv.

Vi fikk omvisning i de flotte lokalene av leder Kristian Lunde og nest leder Stine Bekkemellem, samt i musikkstudioet av Dan Viggen. Tusen takk for omvisningen.
På bildet ser vi daglig leder Kårhild Husom Løken, Kristian Lunde og Stine Bekkemellem.
PSS! Har du lyst til å bli medlem i Hamars Culturelle Ølvenner – send oss en mail da: post@beerfest.no
Sjekken ble overlevert av festivalsjef Terje Demroen.
Fotograf er Hilde Demroen.