Melding til alle medlemmer: VIKTIG! Gi oss beskjed ved endring av adresse, mailadresse eller telefonnr.

Ølfestivalen 2024

Da er låta til Hamar Ølfestival «Skål for Hamar Ølfestival» sluppet på alle musikkmedier. Herlig å ha sin egen festivalsang.

Takk til Frode Johnsen som har skrevet tekst og melodi, Kalle Føtters som har spilt inn låta i StudioEner hos Frode Berntzen, boybandet «We want more» ved Storhamarskole, samt «gullstrupene» Modulf Røsset, Niels Henrik Abel og Terje Demroen fra HCØ.  Takk for en suveren jobb!  LYTT, SYNG OG SKÅL. 🍻Festivalpass og billetter er lagt ut på Ticketmaster. Hamar Ølfestival er 20 år i år.
Kan høres f.eks. her:
Skål for Hamar Ølfestival – Single by Frode Johnsen | Spotify

eller her:👍🍻

Her er en smakebit av festivallåta «Skål for Hamar Ølfestival» Billetter finner du på Ticketmaster

Det nærmer seg Norges Eldste Ølfestival, – 30. mai tom. 1. juni og slipp av festivallåta.
Vi tente på forespørselen fra Frode Johnsen i Kalle Føtters om at vi burde ha en egen festivallåt.
Nå er den snart klar, – og her får dere en «prøvelytt», – samt noen bilder fra Ølfestivalen i fjor.
Hamar Ølfestival er 20 år i år.  Billetter på Ticketmaster. Hamar Ølfestival billetter | Ticketmaster
Vi satser på skikkelig «begerklang» når Kalle Føtters drar i gang låta på lørdag 1. juni. 
«Skål for Hamar Ølfestival» kommer straks ut på Spotify, TIDAL og alle andre musikk-kanaler.

Dugnad til årets ølfestival

Da er arrangementskomiteen for Hamar Ølfestival 2024, i full gang. Men for å få til dette fantastiske arrangementet er vi selvsagt helt avhengig av at medlemmene i HCØ hjelper til med dugnadsvakter. Jo flere dugnadsvakter HCØ’s medlemmer står for, jo mer inntekter til klubben.

For å melde deg på til dugnadsarbeidet på Ølfestivalen 2024, så kan du følge linkene til de forskjellige dagene under, og legge deg inn på de vaktene du selv ønsker å bidra på, som fortsatt er ledige. Vaktene er stort sett på 4 timer, og hvis du ønsker så er det selvsagt lov å sette seg opp på to vakter etterhverandre, men pass da på at de ikke er overlappende.

Er du usikker på hva de forskjellige vaktene innebærer så finner du en kortversjon her.

Påmeldingsfrist er 28. april, da vi trenger litt tid på å tilby ledige dugnadsplasser til andre foreninger. Men meld deg gjerne på så raskt som mulig for å sikre deg at du får den dugnadsoppgaven du ønsker deg. Se også frist for å være med på trekning til middag med tilbehør i regi av Aass.

Kompensasjon for å jobbe på dugnad.

I tillegg til å gjøre en kjempe innsats for HCØ som får betalt for hver dugnadstime vi stiller opp på, så får også alle som melder seg to festivalbånd. For hver dugnadsøkt på 4 timer får man også en bong.

I tillegg er alle som har meldt seg til dugnadsvakt innen 1. mars med i trekning for å delta på en tur med middag til Aass bryggerier fredag 15. mars. Dette er en middag Aass spanderer på oss som følge av hovedbryggeriavtalen med festivalen.

Ølfestivalen stiller med buss tur/retur Drammen. Avreise fra Hamar fredag 15. mars kl 14. Hjemreise fra Drammen ca. kl 21. Aass stiller med lokaler, omvisning, mat og drikke.

Ang. trekning av hvem som får delta:

  • Hver dugnadsvakt du har meld deg til er et «lodd».
  • Melder du deg til dugnadsvakt, og IKKE har anledning/ønsker å delta i trekning om plass til Aass, send melding til Faranak.
  • Ønsker du bare å delta, under forutsetning av at din partner da også må være med. Send også melding om dette til Faranak. Da trekkes dere sammen. NB! Det er en forutsetning for å delta på turen at man har meldt seg til dugnad, så begge må da ha egne dugnadsvakter.

Mobilnummer til Faranak er 99556353.

Da har Frode Johnsen i Kall Føtters skrevet en ny låt/sang til Hamar Ølfestival: «Skål for Hamar Ølfestival»🍻

Frode Johnsen, noen medlemmer fra HCØ samt noen «besøkende» fra Hamar Ølfestival, – var i studio til Frode Berntzen i Studio Ener i Hamar og koret til vår nye Ølfestivallåt.🎶
Kalle Føtters spilte inn grunnkompet. 🎸Kalle Føtters
Så blir det mixet og senere lagt ut på div. medier, – bl.a. på SPOTIFY.

FØLG MED, dette blir spennende. Begge Frode’ne var fornøyd med koringa. 😊
Hamar Ølfestival arrangeres alltid den 1. helga i juni, i 2024 BLIR DET 30. MAI TOM. 1.JUNI.
Dette er Norges eldste Ølfestival og hadde sin 1. festival i Strandgateparken i 2004.