Månedlige arkiver: januar 2012

28. januar 2012: Generalforsamling

Så er den 18. generalforsamlingen historie. Denne gangen ble det avholdt på klubbhuset på Vangbana ved Smeby og ca. 70 medlemmer deltok. Tidligere år er dette blitt avholdt i Gildehallen i Hamar Bryggeri.

Presidenten, Kjell Storlykken, åpnet møtet og var svært fornøyd med året som hadde gått og alle aktivitetene og dugnadsånden som er gjort. Klubben er helt avhengig av at medlemmene arbeider dugnad ved ølfestivalen. Det er det som gjør at festivalen har suksess hvert år. Klubben har også fått flere yngre medlemmer – noe som er svært positivt for klubben.


En bukett nye yngre medlemmer.

Styret i HCØ 2012 består av:

President: Kjell Storlykken
Visepresident: Modulf Røsset
Kasserer: Sissel Hansen
Sekretær: Marianne Korst
Styredlemmer: Ole Poulsen og Aashild Museth
Varamedlemmer: Torfinn Austad og Jan Brede Knutsen
Revisorer: Bjørn Johansen og Ivar Bråthen
Valgkomiten: Bjørg Bøe, Ruth Inger Olsen og Niels Henrik Abel

Disse to gikk ut av styret og fikk blomster: Ola Andersen og Brede Myhre.
Se også styrets sammensetning under Kontakt.


Første møte i valgkomiteen

Kjell Storlykken fikk årets ærespris – en øljekk. Dette er en tradisjon som startet i 1999 for å hedre den som på ulike vis har fremmet god ølkultur i det foregående år – og som bidrar med noe spesielt eller er til stor nytte og glede for ølklubben.


En fortjent øljekk til Kjell Storlykken

De som tidligere har fått denne hedersprisen er: Bjørn-Frode Løvlund, Stein Rune Bakke, Bjørn Nygaard, Kjell Bjerkås, The Irishman, Ole og Marion Poulsen, Siste Indre, Astor Solvang, Jan Brede Knutsen, Bernt Matheson, Fred Myhre, Thor Holager og Reidar Larsen. Se for øvrig HCØ – Årets øljekk

Etter generalforsamlingen ble det servert viltgryte fra Hamar Catering. Det var test av 3 forskjellige øltyper. (noen syns nok det ikke smakte øl, men øl er mangfoldig)
1. Duchesse De Bourgogne – 6,2%
2. Panil Barriquee Sour – 8%
3. Ratatosk Double IPA – 9%

Kjell Bjerkås hadde en presentasjon av øl.


Øltesting

Postens Dramatiske Selskab drog så opp stemningen på allsang. Så ble kvelden avsluttet med dans til egenprodusert musikk.


Allsang med Postens Dramatiske Selskab.

Terje D.