Månedlige arkiver: januar 2004

31/1: Generalforsamling 2004

Nå i jubileumsåret 2004 var vi så heldige å få låne Gildehallen hos Ringnes Bryggeri til gjennomføring av generalforsamlingen. Selv om det bare var den 9. generalforsamlingen, var det stas å føle litt jubileumsstemning i lokalene til det gamle og ærverdige Hamar Bryggeri. Vi retter en stor takk til Ringnes og Stein Rune Bakke. Også for den gode forpleining vi fikk, og som vi så absolutt visste å benytte oss av.

Dagen var lørdag 31. januar, og denne gangen satte vi ny rekord i deltakerantall for noe klubbarrangement gjennomført så langt. Hele 66 medlemmer var innom, og da fyllte vi godt opp i lokalene. Den formelle delen brukte vi ikke så lang tid på, og avslutningsvis var det en ære og glede å overrekke årets øljekk til Ole og Marion, først og fremst for den kjempejobben de har gjort for oss i forbindelse med alle Danmarksturene. En hilsen også til våre Danske venner og medlemmer som også har bidratt så mye på disse turene.

Vi forsynte oss etterpå med Pål Inges nydelige koldtbord, og jammen fikk vi ikke et lite tilbakeblikk på våres utenlandsturer, servert av Per Pettersen, som ikke har vært med på en eneste av disse turene? Men moro var det. Utdrag av kåseriet vil dukke opp avisa i tiden fremover. Les kåseriet her: HCØ 10 år av Per Pettersen

Bernt Wold og Roy Carstens underholdt oss etter hvert med lokale viser og mye skjemt. En riktig fulltreffer var dette. Som vanlig i Gildehallen trakk vi oss tilbake før det ble så altfor sent, og vi i styret håper dette var med på å bidra til en god start på jubileumsåret for dere.

Kjell S.