Månedlige arkiver: februar 2003

15/2: Med HCØ til Hønefoss Beerfestival


Vi startet hos den enkelte deltager. Denne gangen ble vi nemlig hentet i minibuss hjemme hos den enkelte (spesialservise) ca. kl. 13:45 i et strålende vintervær. Når vi endelig var på E6, startet vi med flytende gull som vanlig. Etter en pitstopp på Jaren og noen bokser/flasker med det flytende gull, kom en glad gjeng på 12 stk. frem til Quality Hotell, Hønefoss, i toppform.

Så var det tid for ølfestival. Den startet kl. 18:00 i kjelleren på hotellet. Dette var utrolige lokaler som tidligere hadde vært bryggeri. Fra kl. 18:00 til kl. 21:00 var det smaksprøver (tror ingen klarte å smake på alt, de fleste hadde igjen bonger når de våknet på søndag). Deretter var det middag (eisbein) og mer øl. Dette var en meget hyggelig kveld, der vi også snakket med mange trivelige ølhunder fra hele østlandet. Flott opplegg av klubben på Hønefoss.

Etter en bedre frokost søndag var det tid for hjemreise. Presis kl. 11:45 sto vår faste minibussjåfør Ingar Knutsen klar med bussen. På hjemturen til Hamar hadde vi et eventyrlig flott vintervær over Lyngaseter. På veg hjemover hadde vi bare en liten stopp på Raufoss, hvor vi bl.a. kjøpte 1/2 vann til kr. 28,- og lett øl til kr. 14,-. Det hadde skjedd en utrolig forvandling i løpet av 23 timer. Takk for en hyggelig tur. Vi ser frem til den neste.

Else og Arvid

1/2: Generalforsamling 2003

Årets generalforsamling ble avviklet 1. februar, denne gang på vårt faste tilholdssted, The Irishman. Vi var ca. 45 stk. som var med på den formelle delen, med gjennomgang av årsberetning, regnskap og utdeling av årets ærespris, 2002.

Prisen denne gang gikk til The Irishman. Det var på tide at vi på denne måten markerte det gode samarbeid vi har hatt med The Irishman i mange år. Presidenten overrakte årets øljekk til Jan Henrik, og den er som seg hør og bør plassert på selve tappekranen.

Etter matservering slapp vi til Bertil m/følge som underholdt oss utover kvelden. Dørene ble åpnet for alle da underholdningen startet, og stemningen var helt på topp, både blant klubbmedlemmer og klientell for øvrig. Dermed var nok en generalforsamling med sosialt tilsnitt vel gjennomført.

Kjell S.