Månedlige arkiver: august 2015

22. august 2015: Dugnadsfest på Stavsbrygg

57 av dugnadsgjengen var med til årets dugnadsfest på Tretten. I forbindelse med Hamar Ølfestival 2015,- ble det trukket ut en iPad Air blant HCØ medlemmer som jobbet dugnad. Jo flere dugnadsvakter,- jo flere «lodd». Den heldige og glade vinneren i HCØ ble Bjørn Johansen. Det ble også trukket ut noen festival T-skjorter. For de som er interessert i ølbrygging, smaking av øl,- ble denne turen en innertier. Vi fikk smake øl fra de 15 microbryggeriene som var på bryggerifestivalen. Det ble også tid til mat. De som var interessert i å høre foredrag om Trender og utvikling i ølmarkedet,- fikk billett til dette arrangementet. Det var 15 av oss. Her var det Thomas Horn som var foredragsholder. Han har bl.a. forfattet 2 bøker om øl: Ølbrygging fra hånd til munn og Øl og mat, hånd i hånd. Dette ble et veldig interessant foredrag,- da vi også fikk forskjellige matretter og øl som passet til dette. Etter en «arbeidsdag» var vi tilbake i Hamar. Takk til arrangementskomitéen. En STOOOR smaksopplevelse og mye godt øl. Nye kontakter ble etablert.

Flg. 15 bryggerier deltok: Rena Bryggeri, Finnskogen Mikrobryggeri, Laagen Bryggeri, Hubertus Bryggeri, Lillehammer Bryggeri, Grim & Gryt, Bryggeri 7null4, Trollbryggeriet, Austmann Bryggeri, Atna Bryggeri, Valdres Gardsbryggeri, NøgneØ, Hadeland Håndverksbryggeri, Små Vesen, Aurdal og Talas Basarene Øl, Hamar. Det var det også salg og info om hjemmebryggerutstyr fra Bryggeland.

Vinneren ble brygger Jeremy Metzger, Talas Pils fra Basarene Hamar. Rena bryggeri fikk 2. plass for sin Birkerbeinerpils og 3. plassen for sin Bajas bayer.

Den som vant av hjemmebryggene var: Gausa Ølbryggerlau, Follebu. Deres Munchener Dunkel blir snart tilgjengelig for folk flest i butikken

Stemningsbilder: