Månedlige arkiver: september 2001

14-15/9: Bryggeritur til Sarpsborg,

Denne turen kom nok litt for tett innpå Danmarksturen, for vi var bare 8 stk. fra Hamar som ble med. Vi kjørte med 2 personbiler, med Astor og Stein Erik som sjåfører gikk turen veldig fint.

Da vi kom fram til Borg Bryggeri, noen minutter etter oppsatt tid (våre medlemmer fra Østfold var på plass), ble vi ønsket velkommen til SØL (SKJEBERG ØLKLUBB) med godt drikke og informasjon om ølklubben. SØL har 45 medlemmer, bare gutter, de fleste fra korpsmiljø. Årsmøte holdes hvert år 8. mars (kvinnedagen).

Bernt og Kjell orienterte litt om vår klubb og overrakte en liten ting fra klubben. Det ble en veldig koselig kveld med god mat og enda bedre drikke. Allsang ble det også, med Ole som forsanger. Else og Trine kom litt senere, og dette ble Trines første møte med vår klubb. Kl. 22.30 var det slutt på serveringa på bryggeriet og da gikk turen ut på byen. De fleste havnet på hotellet der vi bodde. Der var det servering av øl og andre ting som fikk stemningen på topp. Sjåførene gikk over til vann tidlig på kvelden.

Puben ved siden av hotellet åpnet litt seint på lørdag, men det ble da en øl før vi reiste.

Det var så fint vær da vi skulle reise hjem, så vi la turen om Fredrikstad og restaurantene langs brygga, der de hadde både god mat og drikke (øl).

Svend E