Som vanlig hadde vi oppmøte på Skysstasjonen, for å bli kjørt ut i det «blå» i forbindelse med dugnadsfesten for Ølfestivalen 2012. 84 festglade deltagere satte seg på busser og vi endte opp hos Gilberg i Brumunddal.
En dugnadsgjeng hadde satt opp teltene og pyntet til fest. Telt er kjekt å ha i Norge, for det kom en del regn utover kvelden. MEN i teltet var det tørt. Det var humor og god stemning, varme, god mat og mye godt øl – samt litt vin da 🙂 To griser var nygrillet, og Gilberg og co hadde som tilbehør: rotfrukt, grønnsaker, potetsalat og god saus. Et smakfullt måltid! Så en liten Cognac til kaffen og belgisk sjokolade.
Vi fikk oss mange latterkuler da Bjørn Kleiven kom inn som Gufrid Spagaten fra Stusselistuggua, og han Bendikk Stuttfot med kjempelangryggen. Bjørn likte ølklubben vår så godt, og derfor ble kona og han våre nye medlemmer!
Ola Andersen var svært fornøyd med «oss frivillige» som jobbet under Ølfestivalen. Neste år er det jubileum og komiteene for 2013 er på plass. Det ble allsang med PDS og stemningen var på topp. Deretter kom to busser og kjørte oss hjem. Nok en gang en flott dugnadsfest, så det er bare å bli med på dugnadsarbeid for Ølfestivalen 2013. Betalingen er altså en kjempeartig fest med mye god mat, drikke og underholdning.
Det må en dugnadsgjeng til for å lage en dugnadsfest. Her er de.
Dette er maten vår.
Da vi ankom fikk vi godt kaldt øl og stemningen var god.
Bordene var pyntet og telysene tent.
På fat var det Lundetangens pils og Aass bayer.
Det var også laget plass ute, for de som ville trekke frisk luft.
Plutselig dukket Bendikk Stuttfot opp, alias Bjørn Kleiven, og latteren ljomet i teltet.
Så var det tid for å innta et godt forberedt måltid med gris.
Mat nok til alle.
Kokkene gjorde en kjempejobb.
Forskjellig øl til mat, og vin for de som ville ha det.
Maten – den var god.
Gudfrid Spagaten, alias Bjørn Kleiven, og latteren i teltet kunne høres over hele Brumunddal.
Kokkene Stene Gilberg (han og kona er medlemmer) og Pål Haakenstad fikk god omtale av Ola.
Bjørn Kleiven likte seg så godt at han og kona ville bli medlem av HCØ.
Bjørg Solvang får her en påskjønnelse, et ølkrus, fordi hun lærte seg masse om ølene vi serverte på Ølfestivalen, som hun igjen informerte videre til gjestene.
Så ble det dessert med Cognac eller Baileys og Belgisk sjokolade
..og kaffe.
Da var tiden inne for allsang og PDS sin duo hjalp til.
..og her HCØ sin duo.
..og en mix duo
Stemningsbilder:
Terje D.