18 medlemmer fikk seg en fantastisk tur med Mjøsas Hvite Svane. Over 20 grader, ingen vind og strålende sol.
Da vi kom om bord fikk vi en iskald Rypeøl fra Atna. Ikke bare det, men en humørfylt Espen Smith tok oss med inn i ølbryggingens mangfoldige verden. Han har utgitt 3 bøker og har en genuin interesse for øl, akevitt og god mat.
Det ble servert bl.a. varmrøkt laks, einerøkt ørret, lammepølse, speket svinenakke, fenalår, elg- og einebærpølse, kraftig blåmuggost og brie. Selvfølgelig potetsalat og flatbrød. Vi fikk øl som passet perfekt til disse rettene: Frydenlund Bayer, Nøgne Ø Saison og Tiger Tripel, Ægir India Pale Ale og Siv Witbier.
Turen gikk rundt Hovinsholmen – Helgøya – Gjøvik og tilbake. De som ikke var med denne gangen, anbefaler vi å ta turen 5. september.