Månedlige arkiver: september 2013

7. september 2013: Dugnadsfest hos Gilberg Engros i Brumunddal

Så har vi hatt den årlige dugnadsfesten etter Hamar Ølfestival. Det var rene sommertemperaturen selv om det var 7. september.

87 feststemte, dyktige frivillige dugnadsarbeidere ble hyllet av ølgeneralen, Ola Andersen. Han var svært fornøyd med oss og omsetningen som var på ølfestivalen. Det ble solgt ca. 9.000 liter øl. Det ølfagelige teltet med Kjell og Johny har fått mye skryt, og det med rette. Dette fortsetter også neste år. Ivar Bråthen fikk HCØ sitt ølkrus for «ekstra innsats».

Med egen kokk fra Gilberg, Paal Haakenstad, ble maten like smakfull i år som i fjor. Da vi ankom kl. 17.00 hadde han allerede kokkelert i 6 timer, bare for at vi skulle få god mat. Vi ble servert en veldig god ølmeny:
Honningmarinert svinenakke, bratwurst av lam, tysk brun saus, sauerkraut og rødkål, salt krydra poteter og eplerbåter med kanel.
Dessert: Appelsinpudding med karamelliserte mandariner med krem og kaffe avec.

Arne Olstad fortalte artige historier og sang mange fine og artige viser. En hyggelig og koselig kveld og vi gleder oss til neste dugnadsfest etter Ølfestivalen i 2014.

Stemningsbilder:

Terje D.