Månedlige arkiver: mai 2012

Hamar Ølfestival 2012, 31. mai – 2. juni

109 stk. fra ølklubben stilte i år på dugnad, og flere hadde doble vakter. I tillegg var det innleid folk fra Dragons, Storhamar Fotball og Damekorpset. Uten alle disse flotte, positive dugnadsfolkene hadde det ikke blitt den suksessen det ble.

Det store «trykket» var nok på fredag og lørdag fra kl. 20.00-24.00. Spesielt mange ved bardisken de første timene.

Ølkroken var et nytt, positivt innslag. De besøkende kunne kjøpe et brett med 5 ulike øltyper. Kjell Bjerkås, tidligere Norgesmester i hjemmebrygging, hadde så en ølfaglig seanse med de som ønsket dette.

Ifølge ølgeneralen, Ola Andersen, ble det solgt 7.000 liter øl og det var ca. 6.000 personer innom teltet. Det var lite med bråk, og det lille som var tok Security seg av. Nok en gang en prikkfri avvikling av festivalen. Det var 4 helsides fine oppslag i lokalavisene, H.A. og Hamar Dagblad:

Nedgangen i antall besøkende skyldes nok det kalde været, men inne i teltet var det varmt og høy stemning. Takk til alle dere dyktige dugnadsfolkene! Her kommer noen stemningsbilder:

Her et knippe av dyktige dugnadsfolk:

Foto: Aril E.


..og dette skrev HA 25. august om det økonomiske:

Tross kald juni-start – ølfestivalen gikk i pluss


HA 25. august 2012

Edinburgh 4.-5. mai 2012

51 medlemmer var denne gangen på tur i strålende vær til Edinburgh, The Royal Mile og Castle Hills. Søndag gikk turen til Glengoyne Whisky Distillery og til et av de mest berømte landemerkene, innsjøen Loch Lomond. Turen endte opp i det historiske Stirling Castle. En fantastisk tur og et flott landskap. Mandag kveld landet vi på Gardermoen kl. 01.00 hvor Kay stod og ventet og kjørte oss trygt hjem.

Se referat og stemningsbilder:

Referat fra Aashild


Edinburgh