Månedlige arkiver: januar 2024

Øl og hockey.

Øl og hockey er en bra combo, i alle fall da vi snakker Hamars Culturelle Ølvenner og Färjestad. Litt over 50 av klubbens medlemmer tok en ny tur til Karlstad og Löfbergs arena for å se Färjestad slå Leksand med avreise fredag den 26.1. Og det må en si, det ble en lang dags ferd mot solstaden på andre siden av grensen. Været var ikke med oss og vi kom ikke lenger en opphenting av 2 medlemmer på Gata før vi måtte endre vår foretrukne rute. 5 trailere sto dønn fast i Ammenrudbakkene og turen gikk om Kløfta. Så etter en 2-3 timer invaderte 50 medlemmer kroa på Slobrua og det var tydeligvis ikke vanlig mer. Betjeningen måtte ta bilder av oss for å dokumentere episoden, for ingen hadde vel trodd på han uansett. Reisefølget kom i alle fall trygt fram et par timer forsinket etter upåklagelig kjøring av vår vanlige sjøfør, Trond Morten. Kvelden ble avsluttet for de fleste rundt et par av byens restauranter og en siste øl på Bishops Arms. Lørdagen startet mye bedre og de fleste kunne lufte seg sjøl etter en god frokost og jeg tror de fleste var innom Systembolaget og bunkret opp. Etter lunsj gikk turen til Löfbergs Arena med en skikkelig sightseeing tur med guide, men med ankomst tidsnok til kampen så vi slapp alle igjennom de nye og strenge sikkerhetstiltak rundt svenske arrangement. Vet ikke hva noen gærne nordmenn kan finne på. God mat og gode plasser og nok drikke ledsaget oss gjennom kampen, men det hjalp ikke den døyt, Färjestad ble rundspilt og tapte 4-0. Så neste gang vi skal på hockey bør komiteen finne et lag Färjestad kan slå. Etter kampen havnet de fleste av oss på Bishops Arms og alle var i seng tidsnok til å rekke bussen hjem til Hamar på oppsatt tid. Etter en lunsjstopp på Charlottenberg dro bussen over grensen og vi slapp tollkontroll. Så takk alle for en fabelaktig tur og spesiell takk til arrangementskomiteen, Arvid, Ulv, Ole Jacob og Fred, samt sjåfør og klubben som sponset sine medlemmer på en fin happening.

Høres dette spennende ut, og savner du et fellesskap som inneholder godt selskap, godt øl og forskjellige aktiviteter i løpet av året så sjekk videre på hjemmesiden.  Bj.

Dugnad til årets ølfestival

Da er arrangementskomiteen for Hamar Ølfestival 2024, i full gang. Men for å få til dette fantastiske arrangementet er vi selvsagt helt avhengig av at medlemmene i HCØ hjelper til med dugnadsvakter. Jo flere dugnadsvakter HCØ’s medlemmer står for, jo mer inntekter til klubben.

For å melde deg på til dugnadsarbeidet på Ølfestivalen 2024, så kan du følge linkene til de forskjellige dagene under, og legge deg inn på de vaktene du selv ønsker å bidra på, som fortsatt er ledige. Vaktene er stort sett på 4 timer, og hvis du ønsker så er det selvsagt lov å sette seg opp på to vakter etterhverandre, men pass da på at de ikke er overlappende.

Er du usikker på hva de forskjellige vaktene innebærer så finner du en kortversjon her.

Påmeldingsfrist er 28. april, da vi trenger litt tid på å tilby ledige dugnadsplasser til andre foreninger. Men meld deg gjerne på så raskt som mulig for å sikre deg at du får den dugnadsoppgaven du ønsker deg. Se også frist for å være med på trekning til middag med tilbehør i regi av Aass.

Kompensasjon for å jobbe på dugnad.

I tillegg til å gjøre en kjempe innsats for HCØ som får betalt for hver dugnadstime vi stiller opp på, så får også alle som melder seg to festivalbånd. For hver dugnadsøkt på 4 timer får man også en bong.

I tillegg er alle som har meldt seg til dugnadsvakt innen 1. mars med i trekning for å delta på en tur med middag til Aass bryggerier fredag 15. mars. Dette er en middag Aass spanderer på oss som følge av hovedbryggeriavtalen med festivalen.

Ølfestivalen stiller med buss tur/retur Drammen. Avreise fra Hamar fredag 15. mars kl 14. Hjemreise fra Drammen ca. kl 21. Aass stiller med lokaler, omvisning, mat og drikke.

Ang. trekning av hvem som får delta:

  • Hver dugnadsvakt du har meld deg til er et «lodd».
  • Melder du deg til dugnadsvakt, og IKKE har anledning/ønsker å delta i trekning om plass til Aass, send melding til Faranak.
  • Ønsker du bare å delta, under forutsetning av at din partner da også må være med. Send også melding om dette til Faranak. Da trekkes dere sammen. NB! Det er en forutsetning for å delta på turen at man har meldt seg til dugnad, så begge må da ha egne dugnadsvakter.

Mobilnummer til Faranak er 99556353.