Månedlige arkiver: august 2010

15/8: Dugnadsfest ved Grøtodden på Jessnes

Så var det tid for at dugnadsgjengen fra Ølfestivalen skulle på fest ut i det blå.

Vi møttes på Stallgården og tok en øl og gikk så ut til Stortorget der en Routermaster, RML 2610, Olde Liz stod og ventet på oss. Den fraktet en glad og humørfylt dugnadsgjeng ut til Grøtodden på Jessnes. Der ventet god mat og et flott sommervær på oss.


Ølfestivalsjef Ole Andersen er klar for Olde Liz.


Utrolig heldig med været den kvelden.


Mens vi venter på maten er det godt med en kald pils.

Hamar Catering stilte med 2 kokker og lagde og danderte et festmåltid for oss.


Maten blir delikat lagt opp.

I den flotte sommerkvelden underholdt Tor Karseth med lokale tekster til egenproduserte sanger. Trivelig og artig. Litt senere på kvelden dro så Postens Dramatiske Selskab i gang allsang.


Tor Karseth.


Allsang med Postens Dramatiske Selskab

Da klokka nærmet seg 23.30 tok vi så bena fatt for å møte Olde Liz som ventet på oss i Jessnesvegen. Hun kjørte oss trygt ned til byen. En aldeles utrolig fin sommerkveld, – med mye god mat og godt øl ute i det fri.

Så vær med på dugnad på Ølfestivalen. Dugnadsfesten er noe man kan glede seg til!

Terje D.

29/7-1/8: Tur til Trondheim og Verdal

Totalt 44 medlemmer var sist helg på Trøndelagstur, hvor vi også møtte 4 Trøndermedlemmer. Og dette ble en veldig bra tur!

Været var på vår side, både under forestillingen «Spelet om Olav Heilage» på Stiklestad og resten av turen. Foruten opplevelsen det var å være på Stiklestad, hadde vi en fantastisk, guidet tur gjennom Verdalen, med fokus på det store leirraset i bygda i 1893. Guiden Fred hadde skaffet til oss var rett og slett glimrende!

Vi var også på øya Tautra i Trondheimsfjorden, der bryggmester Jørn på mikrobryggeriet imponerte stort med sitt utmerkede brygg! Vi smakte på 5 sorter, og alle 5 smakte fortreffelig! På vegen til og fra Tautra stanset vi på henholdsvis fangestedet og henrettelsesstedet Falstad og det gamle Frostating.

Og i Trondheim var det Olavsdager med stort marked rundt torget, og matfestival med ølsmaking også i området. Og ved Nidarosdomen var det middelalderfestival. Og om ikke alt dette skulle være nok, hadde vi en kjempefin tur innom Dahlsloftet, der historien bak EC Dahls ble fortalt til oss og vi fikk smake på varene!

En stor takk til Bernt og spesielt Fred som stod for planlegging av turen!

Kjell S.