Månedlige arkiver: mars 2012

2. mars 2012: Klubbkveld på Nellie
Bjørnar i baren.

Denne klubbkvelden ble avviklet hos Bjørnar på Nellie. Ca 40 medlemmer var til stede. Det ble informert om Olde Liz, dobbeltdekkeren som HCØ har en aksje i. Dette forplikter, bl.a. å stille med mannskap (konduktør) ved forskjellige oppdrag.

Bussen blir utleid til forskjellige oppdrag, se http://www.londonbussen.no/drift. Vi har forpliktelser til å stille med et mannskap på 20 datoer. Dersom bussen ikke blir utleid på nevnte datoer, så slipper du ”dugnaden”.


Olde Liz.

Følgende datoer er tildelt HCØ og vi må altså stille med en person:

Lørdag 03.03 (Ulv Lassen)
Mai: søndag 06, mandag 07, tirsdag 08, onsdag 09. og torsdag 10.
Juni: lørdag 02, søndag 24, mandag 25, tirsdag 26, onsdag 27. og torsdag 28.
Juli: lørdag 14.
August: lørdag 11.
September: lørdag 01, søndag 23, mandag 24, tirsdag 25, onsdag 26. og torsdag 27.

Vi skal fremstå så profesjonelle som mulig. Mannskaper bør stille reglementert antrukket i hvit skjorte, svart bukse og svarte sko. Slips brukes ved høytidelige oppdra, f.eks. bryllup. Oppmøte er 30 min. før oppdrag i Falsensgate – hvor bussen står lagret. Send mail til: Ulv Lassen og meld dere på nå.


Humøret skal ingen ta fra oss.

Det vil bli avviklet en ”Tror du aften” i april. Samme opplegg som sist som ble en suksess. Mange god historier og litt musikk/sang.Mange gode og artige diskusjoner hører med.

Hamar Ølfestival 31. mai – 2. juni
Vi oppfordrer alle til å bli med på årets dugnad – Ølfestivalen i Strandgateparken. Vær med å bidra til nok en suksess og topp stemning til et av de beste og største arrangement i Hamar 2012. Det trengs medlemmer fra onsdag 30. mai t.o.m. søndag 3. juni, med spesielt trøkk på fredag og lørdag kveld. Husk; en skikkelig dugnadsfest venter. Se tilsendt mail. Skriftlig påmelding til Kjell, innen 1. april k-storly@bbnett.no.

Så var infoen over og vi koste oss med godt drikke og hygget oss ut over kvelden. Neste klubbkveld er 6. april på The Irishman. Da sees vi, talas og vi skåles.


Tekst: Terje D. Bilder: Aril E.