Kontantløst betalingssystem på Hamar Ølfestival

Hamar Ølfestival skal også i år benytte den elektroniske betalingsløsningen Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene skal bli kortere.

For å kunne handle mat og drikke etter kl. 17:00 under festivalen må du benytte et Cashless-kort. Kortet er inkludert i inngangsbilletten. Inngangsbillett til Hamar Ølfestival (inkl. et Cashless kort) koster kr. 150.

Påfylling av Cashless-kortet

Du kan fylle ønsket beløp på kortet på automater som står inne på festivalområdet i et eget Cashless-telt. Påfylling gjøres med bankkort eller kredittkort. Det er også muligheter til å fylle på med kontanter da vi har en luke for det. Du kan når du vil fylle på kortet eller sjekke saldo på disse automatene.

 1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
 2. Trykk på «Påfylling».
 3. Velg det beløpet du ønsker å fylle på.
 4. Sett kortet ditt i bankterminalen.
 5. Tast kode og «klar».
 6. Vent til Cashless kortet er fylt med valgte beløp før du fjerner kortet fra leseren.

Dette tar noen få sekunder.

Bruk av Cashless-kortet

Når du handler mat og drikke under festivalen betaler du med Cashless-kortet. Transaksjonen tar kun et par sekunder og det er ingen transaksjonskostnader. Etter hvert kjøp kan du se restsaldo på kortet i displayet på kassen eller be om en kvittering.

Cashless-kortet er gyldig til 31.12.2015 og kan benyttes på andre festivaler og arrangement som har Cashless i gyldighetsperioden. Se arrangementskalender på www.cashless.no. Har du penger igjen på kortet etter festivalen som du i stedet vil ha refundert, se Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet nedenfor.

Refundering av ubrukt beløp på Cashless-kortet

Ubrukt beløp etter festivalen kan refunderes ved å hente ut en refunderingskvittering på de samme automatene du fylte på kortet. Så husk å ta ut en refunderingskvittering før du forlater festivalen!

 1. Legg Cashless kortet på leseplaten ved påfyllingsstasjonen.
 2. Trykk på «Refusjon».
 3. Ta med kvittering som skrives ut. Saldo på kortet vil da stå som «Kr 0,-» .
 4. Kvitteringen inneholder kortnummeret ditt og en refunderingskode som er tilknyttet DITT refusjonsbeløp – så ta godt vare på kvitteringen og kortet.
 5. Registrer kortnummer og refunderingskode fra kvitteringen på www.cashless.no og refunder beløpet til ønsket konto.

Finansdepartementet krever at alle refusjoner må foregå mellom to registrerte konti. Dette innebærer at man må opprette en bruker på www.cashless.no og registrere refunderingskoden for å tilbakeføre ubrukt beløp til egen konto.

Dersom du ikke har hentet ut en refunderingskvittering, gå inn på www.cashless.no og følg anvisningen for manuell refundering. Det er ingen tidsbegrensning for refundering!

Sperring av mistet kort

Dersom du mister Cashless- kortet ditt kan du sperre det for misbruk ved å kontakte Cashless informasjonsskranken på festivalen. Mistet kort erstattes ikke, men ved å kjøpe et nytt kort kan utestående saldo overføres til nytt kort.

Viktig informasjon

 • Husk: Kortet er gyldig til og med 31.12.2015 og refunderingskvittering for ubrukt beløp MÅ hentes ut innen denne datoen!
 • For refundering av kort som ikke lenger er gyldig MÅ kortet sendes inn for refundering.
 • Se fullstendige avtalevilkår på www.cashless.no.