Innlandets største utvalg av øl?

På Meny i Hamar (Maxisenteret) har de pr i dag ca. 320-330 forskjellige ølsorter. Av dette er det 180 spesielle sorter.

Jeg fant øl fra 9 mikrobryggerier i Norge: Kinn Bryggeri Florø, Atna øl, Lervig Bryggeri Stavanger, Nøgne Ø Grimstad, Sundbytunet/Det Lille Bryggeri Jessheim, Haandbryggeriet Drammen, Slogen fra Trollbryggeriet i Liabygda, Ægir fra Flåm og Nøisom fra Fredrikstad; totalt 47 forskjellige øltyper.

I tillegg har de øl fra Skottland, England, Irland, USA, Mexico, Jamaica, Brasil, Australia, Singapore, Thailand, Danmark, Tyskland, Belgia, Frankrike, Spania, Italia, Hellas og Tsjekkia. Der er også noen glutenfrie øl, men så ingen svenskeøl 🙂 Finnes det større utvalg i innlandet? I Oslo er det antagelig noen forretninger som har et enda større utvalg.

Kjøpte meg 2 franske, Mont Blanc Violette/lager og Mont Blanc La Blanche/hveteøl. Så får vi se om det blir franske følelser.


(Klikk for større bilder)

Terje D.