60 medlemmer på medlemsmøte på Gregers.

Et vellykket infomøte 02.10 med godt øl til. Vi fikk informasjon om årets ølfestival. Festivalsjefen Hilde,- og presidenten i HCØ Ola, var svært fornøyd med resultatet. Hovedårsaken til dette var at mange av oss jobbet dugnad ølfestivaluka. Vi fikk informasjon om neste års Ølfestival,- men vi har ikke fått «klarsignal» fra kommunen om å bruke Stortorget. Kommunen har hatt flere møter ang. bruken og regler av Stortorget,- og vi regner med at det blir en avklaring til uka. Mange stilte spørsmål om neste års Ølfestival,- og mange hadde gode ideer ang. «innhold» i neste års Ølfestival. Arrangementskomitéen jobber veldig,- og snart skal 64 av oss til Aass bryggeri for å smake på årets juleøl. Neste år blir det tur til Bornholm. Etter møtet gikk mange av oss ned til Hamars eneste ølbar: Gullkorn. Der fikk vi mange gode smaker, min favoritt var fra verdens eldste bryggeri – grunnlagt 1040: Weihenstephan, en hefe weiss på 5%. Dette bryggeriet besøkte vi i 2014.