Ølbrygging

I midten av februar ble noen medlemmer av klubben invitert til Kjell Bjerkås for demonstrasjon av ølbrygging. Bjerkås viste de fremmøtte brygging av en type hvete-øl. Etter flere års brygging viste Kjell at dette hadde han greie på, noe vi også kjente på smaksprøvene. Dette var noe å bygge videre på.

I regi av øl-klubben ble det i midten av mars holdt et ølbryggerforedrag oppe på setra ved utstillingsplassen. John Risheim holdt et fremragende foredrag for 25 ivrige om ølbryggerkunsten til hjemmebruk. God mat og hjemmebrygget øl ble servert . Tanken på et eget lokale for ølbrygging og servering var det flere som syslet med.

Redaksjonen ser på ideen som interessant. Vet noen om ledige lokaler for nettopp dette formål så nøl ikke med å melde i fra til øl-klubbens styre eller til redaksjonen. Mikrobryggeri i Hamar må jo være midt i blinken for tørre struper.