24/11: Førjuls-treff

Vi var ca. 25 ølstruper som møttes lørdag 24. november hjemme i de trivelige lokalene til Kjell og Steinar Bjerkås på Disen til et lite førjulstreff og smaking av årets juleøl fra Ringnes. Fra Stein Rune Bakke ble vi påspandert et utvalg av årets assortement fra Ringnes. De mest populære sortene var nok Frydenlund Juleøl og Julebokken fra Ringnes. Dette er et sterkt, men likevel meget godt øl som falt i god smak også i år. Ringnes Juleøl og Ringnes Julespesial syntes vi også var godt juleøl, noe vi ikke vil påstå om limonadevarianten vi fikk smake på. På smak var det noen som syntes det ikke var så helt ille (kanel og eple), men vi var alle enige om at dette ikke er øl og at drikken heller er et alternativ for den som ikke er så glad i øl.

Ole P. vartet opp med spekemat fra Finsbråthen, og fra baren fikk vi prøvd ut importerte varer som det tradisjonelle Budweiser lagerølet fra Tsjekkia, tysk hveteøl og selvfølgelig en god stoutvariant. I tillegg kunne vi prøve ut øl på flaske, Spitfire Premium og Master Brew Ale, fra Storbritannias eldste bryggeri Shepherd Neame.

Vi hygget oss utover kvelden med både biljard og dart, og dette var et svært vellykket forsøk på hvordan vi kan tenke oss at en klubbkveld i egne lokaler vil bli dersom vi får dette i gang. Vi stortrivdes og takker igjen Kjell og Steinar for at de stilte sine lokaler til vår disposisjon.

Kjell S.