13/3: Akevisitten


En god ting kan man gjerne gjenta, og det var det vi gjorde lørdag 13. mars. Da besøkte vi for andre gang Akevisitten i Løten.

Denne gangen var det Gotmar Rustad selv som stod for fremføringa, selvfølgelig. For Gotmar startet 5. juni 2003 et rekordforsøk der han hver dag i løpet av et helt år personlig fremfører minst en forestilling.

Gotmar bekler alle 6 rollene, fra bonden som leverer poteter, destillatøren, legen, avholdsmannen og til slutt den helt spesielle laboranten. Forestillingen varte vel en time, og vi som tilskuere (eller heller deltakere?) ble dratt aktivt med gjennom brenneriets og akevittens historie. Denne gangen var det klubbmedlem Ola fra Brumunddal som måtte spille potet. En kjempefin forestilling der latteren satt løst mang en gang. Anbefales på det sterkeste til de som ennå ikke har opplevd Gotmar i fri utfoldelse.

Kvelden avsluttet vi med gryterett, øl og akevitt på The Irishman.

Kjell S.