Årets Øljekk

Odd Tangen

Odd Tangen fikk øljekken for 2022 og her er juryens begrunnelse:

Som grunnlag for utdeling av HCØ’s årlige ærespris øljekken velger vi ut en prisvinner som på sin måte har utmerket seg. Det kan være en som har fremmet god ølkultur og ølglede, en som har fremmet ølmangfoldet, det kan være en ekte ølentusiast, eller det kan være en som har vært en god hjelper for ølklubben eller ølfestivalen.

Når årets øljekk for året som har gått skal deles ut, er det til en som har lagt ned mange timers jobb og gjort et uvurderlig arbeid for ølfestivalen. Når begrunnelsen nå leses opp, blir det raskt klart hvem som blir prisvinner.

Stikkordet er Hamar Ølfestival 2022 med nykomponert festivalapp. Laster man ned appen finner man en kort beskrivelse av ølklubben, informasjon om festivalen, man finner festivalprogrammet, hvilke artister som er med, beskrivelse av hvilke bryggerier som er med og ikke minst en fantastisk oversikt over alt ølet som tilbys. Og er det noe vi går tomt for, markeres dette i appen. Appen ble i 2022 lastet ned 700 ganger, og når den blir enda mer kjent blir den et allemannseie og «må ha» for den som deltar på ølfestivalen. Alle i klubben oppfordres til å laste ned appen og se hvor fantastisk den er.

Og med dette som bakgrunn er det en stor glede og ære å dele ut Årets Øljekk 2022 til vårt klubbmedlem Odd Tangen!

Gratulerer og SKÅL!