Dugnadsfolk til årets ølfestival fikk gratis tur til Aass Bryggeri med omvisning og servering av god mat og drikke

Fredag 15. mars reiste et busslass med medlemmer til Aass Bryggeri. Dette er medlemmer som har satt seg opp på vakter til Norges eldste ølfestival den 30. mai tom. 01.06, – og som ble uttrekket til «premien». Aass bryggeri er hovedsamarbeidspartneren til festivalen.
Hamar ølfestival ble 1. gang arrangert i 2004. På hjemmesiden kan du lese mer om arrangementene.

Vi ble møtt av Terje Aass som er 4. generasjon og Kim Larsen fra Aass bryggeri. Vi fikk guidet omvisning på bryggeriet av Terje Aass og vi «fikk historien» om bryggeriet, – som er 190 år i år og er Norges eldste bryggeri. Se mer historie her: https://www.aass.no/om-aass/generasjoner/
Hamar ølfestival ble arrangert 1. gangen i 2004 og er i dag Norges eldste ølfestival.
Hamars Culturelle Ølvenner ble stiftet i juni 1994 og er i år 30 år. 🍻☺️👏
Se også vår facebookside: (3) Facebook