1. mars 2014: Generalforsamling

Da er den 20. generalforsamlingen i klubben historie. Den gikk av stabelen på klubbhuset på Vangbana, og ca. 90 medlemmer var møtt opp.

I tradisjonens ånd ble arrangementet delt i to. Den første halvdelen ble forbeholdt den formelle delen av generalforsamlinga. Ola Andersen ønsket oss velkommen og informerte oss om at klubben har en sunn økonomi og om kommende ølfestival, der vi antagelig tar i bruk et nytt bong/billettsystem – Cashless. Dette systemet er lettvint å bruke for besøkende og HCØ, og reduserer køer. Bla. har disse festivalene tatt i bruk dette systemet:
Rakfiskfestivalen, Tromsø Ølfestival, Notodden Blues festival, Vinjerock, Raumarock, Drammen Elvefestival, Dansefestivalen i Sel osv. osv.

Årets øljekk ble tildelt Marianne Korst. Ut av styret gikk Ole Poulsen som hadde sittet i styret i 20 år. Han ble takket av for god innsats og fikk overlevert blomster. Som nytt styremedlem ble Terje Demroen valgt inn.

Så ble det pizza og servering av godt øl og vin. Hamarbandet Knockabout spilte gode gamle låter fra 60- og 70-åra.

Stemningsbilder: