Hamar Ølfestival 2015 skal nå arrangeres på Stortorget første helga i juni

Etter 11 år i Strandgateparken skal vi nå arrangere ølfestivalen på det «nye» Stortorget!

På vår juleavslutning på Gregers opplyste den nye festivalsjefen Hilde S. Kjønhaug og den tidligere sjefen, Ola Andersen, at ølfestivalen fra 2015 skal foregå på Stortorget. Kommunen inviterte oss på en befaring, og Stortorget er laget og lagt til rette for slike arrangementer og festivaler.

Dugnadsjefen, Helene Ottosson, er allerede i gang med å få dugnadskabalen til å gå opp. En mail er utsendt til all 242 HCØ medlemmer, og det henstilles til alle som har anledning å delta på dugnadsarbeid!

46 medlemmer hygget seg i lag resten av denne juleavslutningskvelden, med godt drikke og en minikonsert av Postens Dramatiske Selskab – P.D.S.

Pss! Veldig hyggelig at ordføreren i Hamar, Morten Aspeli, kommenterte denne nyheten på vår facebookside.

Terje D.