2005

2005 startet med klubbkveld på The Irishman første fredag i januar, og den tradisjonelle generalforsamlingen i Gildehallen i slutten av måneden. Årets Øljekk for 2004 ble utdelt til Ole Martin Johansen og Steve Evans på Siste Indre, for deres offensive satsing på servering av stadig nye ølsorter.

På vårparten testet vi vår kunnskap om bokkøl, og de som bestod blindtesten kunne fra nå av kalle seg ”Bokklærd”. Før ny ølfestival i Strandgateparken i begynnelsen av juni, hadde vi en lettere versjon av Oasevandringen blant byens puber.

Ny grillfest ble det på oss i august, og dugnadsfest der vi startet opp med en busstur i en ekte toetasjers Londonbuss. Og når vi først hadde prøvd Londonbussen, hva var da mer naturlig enn at vi besøkte London i slutten av september? Mye godt ”Ale” ble konsumert, og mange ærverdige puber ble besøkt.

I forbindelse med klubbkvelden i oktober, fulgte vi den ”Indre Lysløype” på The Irishman. Dvs. at vi tok for oss alt av øl på fat, fra den ene enden til den andre. Neste klubbkveld fikk vi besøk fra ”Haandbryggeriet” som presenterte både bryggerihistorie og prøvesmaking på Siste Indre.

Året 2005 ble for ølklubben avsluttet med julebord i de naturidylliske omgivelsene på Malungen. Med presentasjon av ”Det Lille Bryggeri” fra Rena i forkant.