2004 – HCØ fyller 10 år!

Vi hadde ristet av oss nyttårsløftene og satte kursen for Gildehallen og årets Generalforsamling. Det er alltid trivelig å kunne møtes i disse lokalene. 66 medlemmer møtte frem, og nå fikk vi virkelig følelsen av at vi er en stor klubb. Medlemstallet har begynt å stabilisere seg rundt 150, og av god gammel vane lar vi ikke den formelle delen stjele for mye av kvelden.

Marion og Ole Poulsen fikk velfortjent årets øljekk, ikke fordi de er danske og bosatt i Norge, men for deres arbeid med våre Danmarksturer. Vi spiste og drakk og begynte planleggingen av jubileumsåret!

Det er lov å gjenta turer og i mars tok vi en ny tur til Løiten Brænderi og Gotmar Rustads forstilling En Akevisitt. Gotmar skal spille denne forestillingen hver dag i ett helt år. Vi var med på nummer 290, og vi ønsker Gotmar velkommen til vårt jubilelumsarrangement i Strandgateparken etter siste forestilling 5. juni.

Klubbkveldene blir fortsatt godt besøkt. I mai var vi på Dirty Nelly og smakte på nytt vareutvalg.

15. mai satte vi oss inn i en gammel buss og skrangla Hedemarken rundt før vi endte på Atlungstad og en rundtur i gammel potetsprithistorie. Kvelden ble avsluttet på Siste Indre og mange nye flotte ølsmaker.

4. og 5. juni ble en stor merkedag for ølklubben. Da arrangerte vi vår første ølfestival i Strandgateparken:


Vår første ølfestival

Som om ikke dette var nok, benyttet vi jubileumsåret til å besøke den store oktoberfestivalen i München.

I august hadde vi både grillfest ved flyplassen og dugnadsfest for de som stilte opp for oss under ølfestivalen. Den 23. oktober markerte vi 10 års jubileet med ærverdig jubileumsmiddag, men først etter at vi hadde sendt ut alle deltakerne på rebusløp blant Hamars mange ølsteder.

Det siste arrangementet i dette begivenhetsrike jubileumsåret, var smak og test av årets juleøl på The Irishman i slutten av november.