HCØ feiret 25 år som ølklubb

Lørdag 21.09.19 feiret vi oss sjøl på Rica Olrud. Vi ble mottatt av den driftige arrangementskomitéen som består av leder Fred Arne Bjørke, Ole Jacob Midtskogen. De andre i komiteen består er Svein J. Åkerland og Niels Henrik Abel.
Fred Arne ønsket oss velkommen og vi ble så informert om det vi skulle spise og drikke, – og programmet ellers for kvelden.
Vår president, Aril Enersen holdt en historisk tale fra oppstarten av HCØ 1. juni 1994 og frem til i dag.
I dag har vi 220 medlemmer. 100 av oss var tilstede i kveld.
Årets festivalsjef, Terje Demroen, fikk blomster for «godt utført arbeide».
Distriktsleder for Aass Bryggeri, Kim H Larsen, – roste Hamar Ølfestival som har «alt på stell» og som har arrangert festivalen hvert år siden 2004. Det er en av grunnene til at Aass Bryggeri har valgt å samarbeide med oss. ? Så ble vi overrasket av en gavesjekk fra Aass som vi fikk denne kvelden.
Vi ble underholdt av revysanger ekspert Benjamin Kippersund, – som hadde med sin ukulele.
Et flott arrangement av komiteen. Nå gleder vi oss til neste arrangement. Er du interessert i å bli medlem – send oss en e-post da vel? post@beerfest.no
Middagen besto av ytrefilet av rein fra Stensaas, duxelle på elg, skogsopp og selleri, bakte regnbuegulrøtter fra Valborg, rosettkål fra Vang gård. Ovnsbakte Solørpoteter og rødvinssaus med Braastad eplesjy, – og Bayer fra Aass bryggeri. ? Altså kortreist og nami nam. ?
Desserten var en pannacotta av Rørosfløte, med solbær fra Mølstad gård, toppet med hvit sjokolade samt en herlig Bokk fra Aass Bryggeri. ?