Lørdag 21.09.19 feiret vi oss sjøl på Rica Olrud. Vi ble mottatt av den driftige arrangementskomitéen som består av leder Fred Arne Bjørke, Ole Jacob Midtskogen. De andre i komiteen består er Svein J. Åkerland og Niels Henrik Abel.
Fred Arne ønsket oss velkommen og vi ble så informert om det vi skulle spise og drikke, – og programmet ellers for kvelden.
Vår president, Aril Enersen holdt en historisk tale fra oppstarten av HCØ 1. juni 1994 og frem til i dag.
I dag har vi 220 medlemmer. 100 av oss var tilstede i kveld.
Årets festivalsjef, Terje Demroen, fikk blomster for «godt utført arbeide».
Distriktsleder for Aass Bryggeri, Kim H Larsen, – roste Hamar Ølfestival som har «alt på stell» og som har arrangert festivalen hvert år siden 2004. Det er en av grunnene til at Aass Bryggeri har valgt å samarbeide med oss. ? Så ble vi overrasket av en gavesjekk fra Aass som vi fikk denne kvelden.
Vi ble underholdt av revysanger ekspert Benjamin Kippersund, – som hadde med sin ukulele.
Et flott arrangement av komiteen. Nå gleder vi oss til neste arrangement. Er du interessert i å bli medlem – send oss en e-post da vel? post@beerfest.no
Middagen besto av ytrefilet av rein fra Stensaas, duxelle på elg, skogsopp og selleri, bakte regnbuegulrøtter fra Valborg, rosettkål fra Vang gård. Ovnsbakte Solørpoteter og rødvinssaus med Braastad eplesjy, – og Bayer fra Aass bryggeri. ? Altså kortreist og nami nam. ?
Desserten var en pannacotta av Rørosfløte, med solbær fra Mølstad gård, toppet med hvit sjokolade samt en herlig Bokk fra Aass Bryggeri. ?