23/10: Førjulstreff

Igjen møttes vi i Steenbergsgt. 16 til et mer enn hyggelig førjulstreff. Kjell, Lisa og Steinar Bjerkås kunne denne gangen by på et nydelig koldtbord og selvfølgelig en smak eller to av årets juleøl. I tillegg ble det servert oktoberøl, pilsnerøl og ikke minst en nydelig stout som Kjell kunne by på. Og jammen fikk vi også smake på akevitten.

Vi var hele 34 som koste oss her denne lørdagskvelden (23. november), og bl.a. underholdt vi oss selv med allsang med mer eller mindre kjente ølviser. Undertegnede måtte imidlertid motta kritikk for valg av repertoar da vi satte i gang med sangen «Jeg gikk meg tom for blandevann». Kritikken er sunket inn, og denne glippen skal vi nok unngå ved senere anledninger.

Selskapet løste seg opp utover natten, og vi kunne nok en gang si oss fornøyd med et vel arrangert klubbtreff i Steenbergsgata. Takk til Kjell, Lisa og Steinar for utrolig gjestfrihet.

Kjell S.