Julebord på Malungen


Etter invitasjon fra innehaveren av Malungen gjestegård, Pål Inge Ransted (som også er ølklubbmedlem) ble det julebord på medlemmene i ølklubben.

Dessverre var det litt for få som hadde anledning til å være med denne gangen, men vi åtte som meldte oss på hadde et veldig koselig opphold med overnatting og et fantastisk julebord med mye god mat, også en del spesialiteter fra de dype Odalsskoger. Vertskapet gjorde alt de kunne for at vi skulle få et fantastisk opphold. I tillegg til oss åtte fra klubben var det ca. 90 andre gjester som koste seg på julebord. Etter bespisningen var det dans til levende musikk.

Da julebordet offisielt var slutt stilte Pål Inge en liten privat pub til disposisjon for oss åtte hvis vi ville fortsette ut i de små timer. Vi avsluttet hele oppholdet med en god frokost morgenen etter. Til opplysning vil jeg bekrefte at det er gulstripe på veien, så den som sa at man ikke reiste lenger avgårde enn at det fantes gulstripe på veien så er det bare å reise dit.

Til slutt vil jeg oppfordre alle medlemmene om at hvis vi får samme tilbudet neste år så meld dere på.

Rune Gihlemoen