Ca. 100 medlemmer og gjester hadde en høytidelig og trivelig jubileumsfest i losjen sine lokaler. Festkomiteen står til gull for opplegget. 👍
Vi fikk en smakfull velkomstdrink: En Franziskaner Premium, Weissbier, 5%.
Til forretten: Hvitmuggost og blåmuggost fra Eggen gars og ysteri, spekeskinke fra Bakken Øvre, rømme og flatbrød. Det ble servert en Grimbergen Blonde, 6,7%, som passet perfekt.
Aass Bryggeri, – som er vår hovedsamarbeidspartner til Hamar Ølfestival, serverte sin Aass Bock på 6,5%. Passet perfekt til hovedretten som var: Hjortefilet, grønnsaker, ristede sopp fra ringsakerfjellet, bakte solør-poteter og kremet ølsaus. (Blanding av Aass bockøl og Hvithai, Hai’s eget øl)
Til desserten som var Øl-pannacotta (Hai’s eget hveteøl – HvitHai) med bærsalat. Det ble servert en nydelig Chimay peres Trappisters på 9%.
Festkomiteen har nok lagt ned et skikkelig godt arbeid som fant frem ølene som passet til hver rett.
Selvfølgelig kunne vi i tillegg leske oss med Aass sitt fatøl.
Så ble det det avec.
Alle rettene var komponert av Hai Smaksopplevelser AS, – og ble servert av hans trivelig og effektive stab.
Etter mat ble det allsang, jodling og musikk/sang som passer en ølklubb.
Takk for en hyggelig og trivelig jubileumsfest.
Bakgrunnsmusikk: Skål for Hamar Ølfestival av Frode Johnsen med Kalle Føtters. Kan lastes ned fra alle medier.
Rakel Lund fortalte historien om jodling. Her er en «snutt» med Gjøkuret. Sammen med Terje Demroen og Evald Langsjøvold.