HCØ 30 år: Jubileumsfest i Losjen på Hamar, 18. oktober 2024

Ca. 100 medlemmer og gjester hadde en høytidelig og trivelig jubileumsfest i losjen sine lokaler.  Festkomiteen står til gull for opplegget. 👍
Vi fikk en smakfull velkomstdrink: En Franziskaner Premium, Weissbier, 5%.

Til forretten
: Hvitmuggost og blåmuggost fra Eggen gars og ysteri, spekeskinke fra Bakken Øvre, rømme og flatbrød. Det ble servert en Grimbergen Blonde, 6,7%, som passet perfekt.

Aass Bryggeri, – som er vår hovedsamarbeidspartner til Hamar Ølfestival, serverte sin Aass Bock på 6,5%.  Passet perfekt til hovedretten som var: Hjortefilet, grønnsaker, ristede sopp fra ringsakerfjellet, bakte solør-poteter og kremet ølsaus. (Blanding av Aass bockøl og Hvithai, Hai’s eget øl)
 
Til desserten som var Øl-pannacotta (Hai’s eget hveteøl – HvitHai) med bærsalat. Det ble servert en nydelig Chimay peres Trappisters på 9%.
Festkomiteen har nok lagt ned et skikkelig godt arbeid som fant frem ølene som passet til hver rett.

Selvfølgelig kunne vi i tillegg leske oss med Aass sitt fatøl.
Så ble det det avec.
Alle rettene var komponert av Hai Smaksopplevelser AS, – og ble servert av hans trivelig og effektive stab.
Etter mat ble det allsang, jodling og musikk/sang som passer en ølklubb.
Takk for en hyggelig og trivelig jubileumsfest.
Bakgrunnsmusikk: Skål for Hamar Ølfestival av Frode Johnsen med Kalle Føtters. Kan lastes ned fra alle medier.